Deloitte Training Center

Marnes la Valée, France

In our client’s words, the Deloitte campus is like a home. We took this analogy literally and made this project a place to meet, a domestic and welcoming place. The project is a reorganization of moments and places that evoke our collective memories of belonging, celebration and participation in a community life. Gardens and buildings are the inspiring home to gather, learn, share meals and create memories.

a10-masterplan.small_-aspect-ratio-3215-2964 ATSP_DelloiteCampus_WinterSun_www.mir.no
1708-lima-expansion-axo-hd-scaled-aspect-ratio-1875-864
2017-12-20-lima-restaurant-scaled-aspect-ratio-2560-1705 atsp_delloitecampus_silhouettes_www.mir_.no_-scaled-aspect-ratio-1920-2408
a1-section-a-entrance-reception-and-parlor-learning-elevation-_-paysage-aspect-ratio-12051-915
A1- SECTION A - ENTRANCE + RECEPTION AND PARLOR + LEARNING ELEVATION A2 SECTION B - OUTDOOR LEARNING + FAMILY ROOM + RECEPTION
3-ARRIVAL ATSP_DelloiteCampus_Ballroom_www.mir.no2
Vue Chambre
2017-12-21 Lima Interior - Lounge ATSP_DelloiteCampus_Light_www.mir.no

Projets liés